miercuri, 1 august 2012

Cine e de vină pentru ultima descoperire a Americii?

Americanii-s vinovați: pentru încălzirea globală și specula cu pepenii de Dăbuleni, pentru că Pământul se rotește în jurul axei proprii și nu în jurul lui Mazăre de la Constanța, pentru explozia obezității la nivel mondial, ceea ce va duce la dispariția divelor care animă presa românească (asta e chiar grav!), pentru că ploaia nu mai vine nici de la Cluj, asa cum spuneau bunicii noștri (încă o țeapă dată regățenilor de către ardeleni) și pentru că România dispare încet, dar sigur, de pe harta gimnasticii mondiale (Nadia e acum doar o papușă!).

Iată însă ce a descoperit un tovarăș de viață tocmai în America... mă-sii! Oare ăștia sunt yankeii pe care i-au așteptat ai noștri cu ochii pe cer atâtea generații?

Newton și Leibniz stau frumos în rafturile unui supermarket. Scurt. Pe cale de consecință - nu-i așa? - așteptăm curând următoarele cadre cu titluri de exclusivitate națională: Simona Sensual (oare ce-o mai face?) mâncând un hot dog "Pe culmile disperării", Capatos hipnotizat de o buca de brânză "Sentimentul românesc al ființei", Mititelu de la Craiova tinând o cură cu menu-ul "Cum am devenit huligan" și Dinescu gătind o shaorma "Despre îngeri".

Iar ca tacâmul să fie complet, prima linie de lapte bătut Monada, doar la România TV, în direct și exclusiv, că doar trăim în cea mai bună dintre lumile posibile.

Sencs, Livicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu